Pozdrav,

Na početku ovog predstavljanja uprava OFF ROAD KLUBA PIVA DVIJE Vam se svima skupa želi zahvaliti što ste podržali ovaj projekt jer bez Vas nikada ne bi postigli rezultate.

Tko smo mi i kako smo nastali?

Ne tako davne 2014. godine skupina prijatelja i zaljubljenika u off road izradila je Viber grupu zbog lakših organizacija vožnji i druženja.

U početku grupa nije nosila naziv da bi kasnije dobila naziv ATV klan.

S vremenom se dodavalo sve više članova grupe.

Odakle “PIVA DVIJE”?

Grupa je često mijenjala nazive sve do trenutka kada se dugogodišnji član Goran Vinjceljak Vinc javio sa porukom “Jer ima koga u Zelini za pivu-dvije?” što je bio povod Zoranu Filipoviću da promijeni naziv u Piva,dvije koje nosi od tada.

Kako se u grupu upisivalo sve više članova tako su se i druženja širila diljem Hrvatske, kao i van njenih granica te su članovi koji su sudjelovali postali prepoznatljivi kao Piva Dvije ekipa.

Prošlogodišnja vožnja u Tuzli je bila vjerojatno najveći prijelomni trenutak da se pokrene osnivanje “legalnog” kluba gdje svakako treba spomenuti sadašnjeg predsjednika i jednog od glavnih pokretača osnivanja kluba Darko Ivaković-DARE ujedino i organizatora izleta u Tuzlu.

Naime u Tuzli su vozači dočekani sa velikom podrškom građana,vlasti te medija.Gdje su bili predstavljeni kao Off Road Klub Piva Dvije koji u stvarnosti nije postojao u registru udruga.

Krajem 2019 godine Goran Jeličić-Jelas sakuplja ekipu od 10-tak osnivača kreće se sa pokretanjem postupka za otvaranjem udruge.

Među osnivačima se našlo ekipe iz više krajeva sa čime se ne baziramo samo na prostor Zeline nego na cijelu RH.

20.11.2019 stiže rješenje  da se OFF ROAD KLUB PIVA DVIJE sa sjedištem u Svetom Ivanu Zelini, na adresi Milutina Barača 4a upisuje u Registar udruga Republike Hrvatske.

Od tada kluba do današnjeg dana (08.02.2020) broji 83 člana što je jako velik broj za tako kratko vrijeme.

Ciljevi:

-Promicanje ,razvitak i unapređenje off road vožnje svim vrstama vozila

-Promicanje turizma

-Organizacije humanitarnih akcija

Na kraju ovog predstavljanja Vam se želimo još jednom svima skupa zahvaliti i iznimna nam je čast što možemo dijeliti zajedničke trenutke u adrenalinu,druženju i uživanju u prirodi.

Puno sretnih vožnji sa što manje kvarova i ozljeda, a što više ugodnih trenutaka.

Uprava OFF ROAD KLUBA PIVA DVIJE